Jag berättar min, berättar du din?

Var började du?

Hej vackra själ!

Det här nyhetsbrevet blev lite längre än jag hade tänkt mig, jag hoppas att du orkar läsa allt, för jag halkade in på en livsberättelse, min berättelse om det spirituella uppvaknandet och företagandet – eller hur det nu ska benämnas, det blev lite oplanerat, allt på grund av veckans kortlek. Enjoy!

(Om du inte har tid att läsa just nu kan du bläddra längre ner i mailet för att välja veckans kort.)

————————————————–

Änglaterapi eller som den heter på engelska, Angel Therapy, är en av mina första kortlekar, kanske DEN första, jag minns inte riktigt. Minns inte heller om jag fick den eller om jag köpte den, när, var eller hur. Jag gissar på att det var på Harmoni Expo, hette mässan så då också? Jag tror den låg i Solna, det måste ha varit säkert 20 år sedan.

Det som jag faktiskt minns, är att när jag började med den kortleken förstod jag äntligen det här mystiska kring orakelkort. Jag förundrades över hur korten kunde ha rätt, hur kunde den där pappersbiten med lite ord på vara så träffsäkert? Hur kunde det stämma så bra? Mitt intresse växte, men inte så mycket. Jag förundrades fortfarande över det här med kort, änglar, universum. Men jag var nöjd med att dra ett kort då och då och läsa i boken. Längre fram utvecklades intresset och jag började gå på kurshelger. Jag lärde mig att använda healingen. Gick i meditationscirkel. Sedan stannade allt av, jag gjorde ingenting på flera år. Sedan började andligheten pocka på för att göra mig uppmärksam, jag började känna healingpirren i händerna, jag började känna närvaro från guider, änglar och närstående från andra sidan. Det var dags att öppna upp igen. Såhär har det varit i flera omgångar. Jag öppnas och stängs i perioder. Mycket tror jag handlar om att vila i sin kunskap, att mogna på olika sätt. Var sak har sin tid.

Jag startade mitt företag för fyra år sedan i november. Då enbart med andlig healing på repertoaren. Efter ett tag köpte jag in en sorts rökelse, två rökelsehållare, tre kortlekar, tre pendlar och ett par olika stenar. Jag var med på min första andliga mässa i Rättvik. Jag var så nervös, jag minns hur jag pendlade mellan ”Vad gör jag här?” och ”Alla har varit någonstans för första gången någon gång.” De andra utställarna verkade känna varandra, de hälsade på varandra och kramades. Till slut började besökarna komma in, och när de första kom till min monter så lossnade det. Det var en kick, det var ödmjukhet och det var så otroligt roligt. Sedan fick jag köpa in lite mer varor, och efter ytterligare mässa fick jag köpa in ännu mer. Sedan har det rullat på. Jag fortsatte med behandlingar, utvecklade till chakrabalansering och kristallhealing. Butik fick jag ha inne i en väns hus när hon var bortrest. Jag började ha cirklar i andlig utveckling och meditation. Jag arrangerade seanser, jag höll inte i dem, men arrangerade. Jag har haft kurser i att sy tenntrådsarmband, göra sin egen mala, hur man använder sin orakelkortlek, arrangerat en mässa tillsammans med en vän. Gick en utbildning till stresscoach, och jag har haft mycket nytta av kursen. Till slut byggde min make en liten stuga på gården där jag kan ha min butik. Här inne finns det så mycket saker så ibland förundras jag över att väggarna fortfarande står rakt upp. Jag är så otroligt tacksam över den resa jag gjort. Från tre kortlekar till…sist jag räknade hade jag ca 170 olika kortlekar i sortimentet. Då är det både orakel, tarot och inspirationskort. Jag började med en sorts rökelse, nu har jag över trettio sorter. Från ett par olika stenar till…jag undrar hur många det finns här nu. Ser jag mig omkring och snabbräknar så kanske runt 70 olika.

Jag är så tacksam för varenda kund, varenda person jag möter i det andliga, för mail, kommentarer, kollegor, utan alla er skulle inte Ditt Andetag kunna fortsätta utvecklas.

Jag vill inte skryta. Jag vill inspirera. Jag vill visa hur en resa kan se ut. Hur ett företag kan växa. Hur en person kan växa. Jag är så otroligt tacksam, och den här berättelsen är nog lika mycket för mig som för dig, ibland jämför jag mig med de som är så mycket större än vad jag är, och vacklar i tron på mig själv. Sedan ser jag bakåt och ser den resa jag faktiskt har gjort. Alla måste börja någonstans, alla har någon gång varit nybörjare, ingen kan allt från början. Det är fraser som hjälpt mig framåt när en liten röst har viskat ”Kan du det där?” ”Ska du verkligen?” ”Vem är du som tror att du….” Då svarar jag att varje steg framåt är ändå ett steg, jag måste prova, för har jag inte gjort det så vet jag inte vad jag är kapabel till. Jag fortsätter prova, jag fortsätter sätta mål och drömmer.

Allt det här, kommer det från att jag en gång för många år sedan fick Änglaterapi med mig hem? Kanske, kanske inte, men det var en bra början.

Hur började din andliga resa? Har du precis börjat intresserat dig? Eller har du levt i det andliga i många år? Svara gärna på det här mailet och berätta. Jag är verkligen nyfiken på just din historia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close